Vores efterskole er en sportsefterskole på heden i Midtjylland, som byder på noget for enhver smag

Vores idrætsefterskole i det naturskønne Midtjylland har med garanti noget for alle. Det er nemlig en bredtfavnende efterskoleder kan prale af at have et bredt udvalg af forskellige fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og vægten lægges af denne grund selvsagt på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem sportsgrene som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen kan dog også meget mere end bare sport. Inspireret af sine naturskønne omgivelser lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan prøve kræfter med interessante og udfordrende fokusfag, som f.eks. adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, kan du i stedet vælge at fokusere på for eksempel design eller musik Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil give dig en sjov og spændende oplevelse, uanset hvad dine interesser er.

Udover efterskolens undervisning, har du også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det sker både i form af de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men absolut også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme på hele to studieture til udlandet. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne, der har outdoor som fokusfag, lejlighed til at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Studietur nummer to går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På deres linje har de nemlig fokus på planlægningen af rejser.

Selvom vores efterskole faktisk er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde adskillige fag, der interesserer dig – også selvom du ikke er sportsinteresseret!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>