Vær god ved miljøet med et træpillefyr/en varmepumpe installation

Der er mange eventualiteter at vælge imellem, når man skal have varme og el til dit hus. Mere end 60 % af de danske husstande får det fra kraft-/kraftvarmeværker og med fjernevarmesystemet, dog er der dukket nogle nye, billigere og miljørigtige muligheder op. For eksempel kan du få en varmepumpe installation eller anvende et solcelleanlæg eller et træpillefyr. Dette er egentlig begyndt at blive noget helt almindeligt, særligt på vestsiden af Sjælland. Det er en VVS installatør, der skal ordne varmekilderne.

Et solvarmeanlæg laver strøm og varme vha. solenergi, og det er prisbilligt, og endda miljøvenligt, da der udledes CO2-fri energi. Et solcelleanlæg er bestående af siliciumplader, et metalpanel & metalgitter og glas, som en VVS installatør Vestsjælland konstruerer på taget. Dette solvarmeanlæg skal man betale ret meget for at få lagt, men derimod er det omkostningsfrit herefter & godt for miljøet.

Du får varme fra jorden hvis du har et jordvarmeanlæg. Det foregår ved, at en varmepumpe installation pumper varme fra jorden op i et jordvarmeanlæg. Denne installation af varmepumper har dermed bragt jordens varme ind i boligen. En VVS installatør; Vestsjælland ordner alting for dig. Dette er ligesom solvarmeanlægget en besparende, miljørigtig plus CO2-fri eventualitet.

Et alternativ til gas-/oliefyring er et træpillefyr, og i øvrigt er dette pillefyr langt bedre for vores miljø samt mere prisbilligt. Igen er det en VVS installatør; Vestsjælland, som klarer det for dig, men du skal dog selv købe træpiller og fyre op i dit træpillefyr. Er du interesseret i enten et solcelleanlæg, en varmepumpe installation eller et pillefyr? Få fat på en VVS installatør nu. Vi skal passe på miljøet!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.