Tilbring et år på en vidtfavnende idrætsefterskole med fag som musik og design

Vores idræts- og sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland har med sikkerhed noget for alle. Det er nemlig en mangfoldig skoleder kan prale af at have flere forskelligartede studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne grund naturligvis på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem grene af sport som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Skolen gør sig dog også i meget mere end bare sport og idræt. Med sin naturskønne placering i det midtjyske landskab lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan prøve kræfter med spændende og anderledes linjefag, som f.eks. outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis musik eller design I alle tilfælde er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med et sjovt og spændende år, lige meget hvad dine interesser er.

Efter efterskolens daglige undervisning, er der også rig mulighed for at få et væld af oplevelser udenfor undervisningstiden. Det kan både ske i form af de mange forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som afholdes af skolen.Det sker både i form af de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men absolut også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture til udlandet. Den ene studietur har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne med outdoor som linjefag, chancen for at sove udendørs i vildmarken. Den anden studietur går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det endda de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der står for at arrangere. På deres linje har de nemlig fokus på planlægningen af rejser.

På trods af efterskolen officielt er en sports- og idrætsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du her finder adskillige fag, der tiltaler dig – også selvom du ikke interesserer dig for sport!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>