Solfilm til vindueglassene på dér hvor yours truly arbejder

Jeg har for nylig fået at vide, at der er noget, der hedder solfilm » www.solfilmgruppen.dk, og er forfærdelig lydhør. Stedet hvor jeg har arbejde er alt for varmt og indelukket så snart vejret er godt. Varmen er virkelig en ting, som at der plager en, hvis jeg og kollegerne søger at holde koncentrationen og komme videre, mens der bliver totalt hedt hvis bare solen skinner. Vi prøver selvfølgelig at åbne vinduerne, men vi er jo lige ved siden af Nørreport, får vi på kontoret temmelig meget larm og trafikstøj, hvis vinduerne står åbne.

Jeg snakkede om det elendige arbejdsklima på kontoret til en af mine veninder, og hun fortalte dernæst begrebet solfilm, hvilket jeg ikk kender. Kontoret kan apparently få solfilm til at sætte på vinduerne eller som en form for gardinløsning. Vinduesfilmen skulle så ku’ hæmme varmen og forbedre indeklimaet.

Efter en konversation med min chef og hende, som at der har med arbejdsmiljø at gøre, er de lykkeligvis enige med mig og konkluderede, at tanken om solfilm er som en løsning. Varmen afstedkommer både utilpashed, manglende koncentration og hovedpine bland mange af os. Åh det kommer til at blive totalt velkomment at se hvor meget solfilm batter.

Der er nogle firmaer, som sætte solfilm som en folie over vinduerne. Totalt cool. På kontoret kan kollegerne og jeg selvfølgelig bruge at åbne vinduerne fra tid til anden. Men solfilm gør, at vi skulle nok nøjes med at lufte ud i få minutter når vi påbegynder arbejdsdagen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.