Solceller til fordelagtige udsalgs priser skaber bæredygtig elektricitet

Gode solceller, priser der er billige sammen med kvalificeret instruktion – det er noget vi kan tilbyde. Vi importerer solpaneler i tysk kvalitet og videreforhandler uden mellemled til slutbrugeren. Således optræder der ingen mellemforhandlere til at løfte salgsprisen, og derfor kan vi præsentere solpaneler til fordelagtige og fair priser. Vi udbyder solenergi i den bedste kvalitet som yder helt op til 6.992 KWh per år. Vi står altid klar til at give gode råd om hvilken type samt format på solcellepanel, der er bedst til den respektive bolig. Således fortæller vi ydermere den perfekte løsning i forhold til solfangeranlæg samt priser til dig og familien.

Med solceller kan man fastholde prisen på el 30 år fremover

Drømmer du om at undgå opstigende eludgifter samt, at du forærer boligen den mest bæredygtige energikilde? Med et socelleanlæg har du garanti for, at du ikke kontribuerer til CO2-udslip eller belæsser miljøet på anden måde. Du kan få chancen for at opspare din elektricitet på elnettet pga. den såkaldte Nettoafregningsordning. Vi giver dig så at sige mulighed for allerede at eje den elektricitet, du skal bruge mange år ud i fremtiden, og sådan set kommer husets elmåler til at bevæge sig langsomt, hvis solcellepanelerne fremstiller mere el, end du bruger.

Ved at få solenergi kan du fastfryse din elpris

Når du udnytter god solenergi med solpaneler, kan du slippe for at ligge under for opstigende elpriser. Enkelte vælger at kalde det officiel tilbagebetalingstid på solpaneler, dog vil vi hellere fortælle, at man fastfryser budgettet til strømforsyning på et kendt og svagere plan de kommende 30 år. Ifølge samme princip som et klassisk fastforrentet realkreditlån. I tilfælde af at man vil benytte formuleringen en tilbagebetalingstid, stiller det krav om, at man ved mere om udviklingen af prisen på elektricitet – hvilket altid vil blive gætterier. Af denne grund skal du egentlig kun have in mente, at du med solpaneler ikke vil forholde dig til voksende elektricitetspriser i masser af år.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>