Snart er det sidste skoledag, og et kostume bør findes

Jeg vil beskrive lidt forskelligt i forhold til mine erfaringer med at sy et kostume. I skolen i år, som de andre handler det om at have de bedste fastelavnskostumer samt dette år derudover et drenge kostume som kan bruges sidste skoledag. Jeg har nemlig en dreng, der går i tiende kl. samt to tøser, der er væsentligt yngre. Personligt har jeg i en årrække købt mig fra de fineste kostumer til fastelavn til ungerne, men dette år måtte jeg prøve at kreere et kostume eller to selv. Da jeg havde valgt stof, som jeg kunne benytte til fastelavnskostumerne, tog jeg hjem for at gå i gang med at sy tøsernes kostumer. De blev glade, da de gennemskuede, at de skulle klædes ud som prinsesser. Jeg kan ikke vente med at få tøserne at se i kostumerne, når de er færdige. Desuden lovede jeg mine to mindste unger at være i børnehaven, når de skal have kostumerne på. Endvidere kan jeg også lige blære mig med, at jeg har skabt hver deres kostume til fastelavn.

Sønnike skal altså som normalt have et kostume når nu, det bliver hans sidste skoledag, og sådan en event som er en dag, han og klassen har talt ned til i rigtig lang tid. Der er stadig fin tid til, men vi begge er startet på at tale om, hvilken type udklædningstøj han kunne tænke sig. Drenge bryder sig ikke om mine egne hjemmeproduktioner, således har han og jeg googlet en god online shop, hvor det er muligt at få sig et kostume til enhver lejlighed, herunder også sidste skoledag. Derfor antager jeg faktisk, at det ender med, at vi lejer et kostume herfra, og med denne internetbutik bliver han i hvert fald også fin til sidste skoledag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>