Slå ned på autoimmune sygdomme via Interferon Beta fra Merck Serono

Jeg har længe haft en underlig snurrende følelse i hænderne og fødderne samt lidt under at være yderst træt og uoplagt. Ikke desto mindre var både min mand og jeg overhovedet ikke forberedt på det enorme chok det var, da den praktiserende læge forelagde diagnosen. I kølvandet på flere neurologiske undersøgelser på Skejby stod diagnosen nemlig klar; jeg har multipel sklerose, der er en af de mest frygtede autoimmune sygdomme. Netop da ramte ulykken min lille families ellers så fredelige dagligdag.

Mange af de spørgsmål som har suset rundt i hovedet på mig siden diagnosen blev stillet er, hvorledes det vil influere på min fremtid og for min mand og vores to piger, at jeg nu har en sklerose diagnose. Vil det fx stadig være muligt for os at rejse af sted på udlandsrejser, og hvor lang tid har jeg overskuddet til at tonse rundt med ungerne? Jeg er overhovedet ikke parat til at undvære de ting. Jeg har derfor bestemt mig for at researche lidt om min mulighed for en effektiv sklerose behandling.

Til at sikre en tidlig indsats mod dissemineret sklerose er Interferon Beta præparatet fra den anerkendte medicinalgigant Merck Serono en af de suverænt populæreste behandlinger. Det er den fordi, at Interferon Beta sætter hastigheden ned på den ødelæggende demyelinisering, som multipel sklerose og lignende autoimmune sygdomme fører til. Man kan af den årsag både minimere effekten af udbruddene af sygdommen og forlænge den tid, som går mellem dem ved at behandle med lægemidlet fra Merck Serono.

Før jeg accepterer Merck Seronos præparat, vil jeg dog have at vide, om der er nogen her på bloggen, der vil dele nogle erfaringer om effekten af Interferon Beta behandling mod multipel sklerose?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.