Rust vinduer og firmabiler med solfilm

Først og fremmest er det basalt at bruge solfilm (http://www.prodesign.dk/Solfilm.aspx) samt skilte - http://www.prodesign.dk/Skilte.aspx, udført i den rigtige stil samt kvalitet. Kvalitets solfilm er fordelagtig ift. mange øjemeder. Gennem fx at montere det i vinduesruderne i et arbejdskontor undgås det, at medarbejdere bliver blændet; slip for at få lyset frontalt i øjnene eller måske bagfra og således på computeren. Begge dele bevirker myoser og hovedsmerter og således forøget sygdomsfravær. Det er nemt og lynhurtigt alene at påsætte solfilm i ens vinduer. Ordentlig solfilm til huse er 100 % udstyret med en super sikker ikke-ridse ydre ”hinde”, hvilken der nedsætter chancen for revner foruden spalter i vinduesfilmen. Adskillige typer solfilm er faktisk også konstrueret med det, man kalder tørlim, hvorfor klæbemidlet først fungerer, såfremt der sprøjtes noget vand på solfilmen. Dermed kommer der mindre snavs i den endeligt påsatte solfilm.

Som supplement til blændingsnedsættende solfilm er det muligt at få solfilm mod UV lys eller fx erhverve en sandblæst folie. Derved vil man via den optimale type solfilm i høj grad forstærke sikkerheden foruden arbejdsmiljøet. Med solfilm netop til motorkøretøjer der kører med nummerplader, der er gule, slipper man for ubelejlige kig ind. Helt basalt er det at sløre ruderne bag i, hvorved man holder indtrængende blikke fra folk væk, som kunne ”komme til” at tage instrumenter og fabrikater omme fra bilens bagagerum.

Egentligt vil man kunne indkøbe skilte fra en og samme forhandler af ovenfor nævnte solfilm. Facade-skilte danner en klar markedsføring og reklame af ens business. Vælg skilte m/u lyskilde, således at det er muligt at være synlig ligeledes om aftenen. Alle skilte kan produceres i et bredt udvalg af kvalitets materialer, f.eks. i aluminium plus i rustfrit stål, helt plane eller de har afrundede sider. Prioriter at skaffe sig skilte, som der er afpasset ejendommens konstruktion.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.