Rekruttering, Odense plus helt ny medarbejder

En anspændt måned på arbejdet her i Odense. Jeg anvendte først outplacement i Odense, derefter vikarbureau Odense og så rekruttering – Odense.

Måneden på arbejdet begyndte med, at det var en nødvendighed at fyre en kollega, og dette var særdeles vanskeligt for vedkommende og derudover mig også. Til mit held fik vi begge en hjælpende hånd af outplacement, Odense gennem hele processen . Outplacement – Odense hjalp først mig med selve fyringen og så min kollega med at få et nyt job.

Kun nogle dage efter var der en anden kollega, der sagde, at vedkommende gerne ville have orlov, men at jeg jo kunne få kontakt til et vikarbureau i Odense. Det drillede mig en anelse, fordi det er en af de bedste kolleger, som er på jobbet. Dagen efter ringede jeg dermed til et vikarbureau Odense, der omgående ville begynde på at finde en vikar.

I fredags startede jeg med rekruttering i Odense, fordi jeg skulle finde en ny kollega, der kan arbejde i mit firma i stedet for den opsagte medarbejder. Jeg begyndte på rekruttering – Odense ved at udarbejde en gennemført arbejdsbeskrivelse, og til sidst gik eftersøgningen i gang sammen med rekrutteringsfirmaet. Jeg finder sikkert snart den rigtige kandidat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.