Rekruttering Herlev – overvej et vikarbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Herlev - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81 –

”Vores samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau har givet vores firma kvalificerede kandidater at vælge mellem, kompetent forretningsudvikling, sparring og rådgivning og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, marketingchef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81 –

” Vi har mange gange hos Pape Industriudvikling A/S søgt rådgivning hos et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Allerød. Vi får en effektiv og grundig support, der sparer tid og giver virksomheden den den mest kvalificerede medarbejder. Vi bidrager med vores forventninger, og så finder vikarbureauet de bedst kvalificerede kandidater, som vi så sammen møder og vurderer. Vi undgår dermed at skulle gnave os igennem utallige mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at belyse og finde den rette kandidat. Vikarbureauet ordner simpelthen alt det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Allerød fandt han ganske simpelt ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg - www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81 –

”K&I Arkitekter er en tegnestue med vækst, og de sidste 4 år er vi groet fra 9 til over 20 ansatte. Af den årsag har vi haft brug for kompetente ansatte, så vi kunne følge med rækken af options. Jeg kan absolut anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. De kan endvidere assistere, hvis du mangler vikarer ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og søger flere kompetencer på CV-et? Så skal du da overveje at finde arbejde ved at registrere dig hos et rekrutteringsbureau. Hos dem er det muligt både at finde småjobs og teste dig selv i forskellige ikke så lange ansættelser – eller finde det faste trygge job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.