Nyuddannet jobsøgende i Allerød: Jeg gør det! Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Allerød.

Undertegnede har været på jobjagt i over et år, og det betyder, at jeg må prøve noget nyt. På grund af dette har jeg registreret mig i vikarbureau Allerød » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81,. Jeg er uddannet inden for kommunikation, men der er stor konkurrence, og jeg har kun lidt relevant på CV’et. Så måske er jobs gennem et vikarbureau vejen til, at jeg kan generere mere arbejde på CV-et og som supplement får noget nyt at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig fedt nok ikke at skulle ud af døren på snevejsmorgener, men jeg savner faktisk at komme ud og lave noget.

Min kære veninde er registreret hos Vikarbureau Herlev » www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81,, og har inden da været hos Vikarbureau Esbjerg » www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81,, dengang hun boede derovre i Jylland. Hun har nævnt for mig, at hun ofte skulle hen på steder, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Jeg synes, det kunne være rart med sådan en barselstjans, hvor jeg jo kan være hos samme sted længere tid.

Nu har jeg registreret mig, og nu begynder alle spørgsmålene at dukke op: Mon det er nok at registreret hos ét vikarbureau. Hvor lang tid går der, op til at de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad er lønnen? Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Får jeg derimod en række korte ansættelser af f.eks. nogle ugers varighed er jeg lidt nervøs for, hvordan jeg klarer sådan at være fremmed og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Jeg når vel ikke rigtig at kende navnene på de nye kolleger, før du skal stoppe igen. Derimod kommer jeg til at se rigtig mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig et sted, så jeg kan blive.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.