Min virksomheds kasseapparat er svært at anvende

Jeg er netop blevet ansat i en stor virksomhed, hvor jeg hovedsageligt befinder mig ude på firmaets lager, dog tillige i shoppen. Jeg er rigtig henrykt over arbejdet, men jeg skal dog lige lære at gøre brug af alle de forskellige slags elektroniske midler, der er. Fx har jeg skullet lære at gøre brug af en håndterminal ude på lageret & shoppens kasseterminal. Den kasseterminal, vi har i virksomheden, er besværligst at bruge, grundet at den har utallige funktioner. Jeg skal gudskelov ej anvende den så tit. Den håndterminal, der er på arbejdet, er på den anden side smart, fordi jeg med den kan holde styr på alle de ordrer, der kommer, og tillige kan den scanne varer, så de bliver indskrevet på den.

Det er mest sælgerne, som anvender det funktionsrige kasseapparat til ekspedition af kunder, men på grund af at de er tilknyttede min håndterminal, er jeg også nødt til at håndtere dem somme tider. Det er oftest oversigten, jeg anvender af egenskaber i vores kasseterminal, fordi den giver mig oversigt over hver eneste af mine opgaver og derudover virksomhedens ordrer, varer & kunder et cetera. Derudover har vores kasseapparat egenskaber, der omhandler mit tidsskema + løn. Det bedste ved min håndterminal er, at jeg kan putte den i lommen og dermed have den med alle steder, og tillige kan jeg når som helst tjekke de nye ordrer + fakturere de ordrer, som er færdiggjorte.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>