Lidt om dramashop.dk, sidste skoledag kostumer og smiger over mit sidste skoledag kostume

Det var sindsygt sjovt i tirsdags, da jeg i klassen holdt sidste skoledag. Vi alle startede hos Selma og der beundrede vi alles sidste skoledag kostumer. Jeg havde elefant-udklædning på købt på Dramashop.dk og Silkes sidste skoledag kostume var fodboldspiller. Hun havde med hendes moster syet det fine sidste skoledag kostume. Hun er mega iderig. Meget bedre end mig. Derimod har jeg googlet efter mit sidste skoledag kostumer hvorefter jeg faldt over mit sidste skoledag kostume et sted som hedder dramashop.dk.

Inden at jeg og klassen mødtes med vores parallelklasse tog vi 1000 fjollebilleder af hinanden med de mange sidste skoledag kostumer. Hjalte havde så også fundet sit sidste skoledag kostume ved Dramashop. Gudskelov var valget ik faldet på samme outfit. Puha. Magter ikk rigtig arrivere iklædt det samme som ham

Efter vores fotografering af sidste skoledag kostumer skulle elever og lærere videre i programmet. Jeg scorede en del smiger for mit sidste skoledag kostume fra dramashop.dk, og det gjorde flere af kammeraterne også for deres sidste skoledag kostumer. På skolen fik vi lige tjekket parallelklassens sidste skoledag kostumer og til slut omsider kaste de gode karameller. Mega awesome. Jeg har haft mig det bedste døgn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.