Jobbet handler bl.a. om svampegummi, gasfjeder, kantlister og måskegummistropper og gummiplader

I industrielle firmaer bruger man ganske mange ting, som jeg aldrig kendte, før jeg begyndte mit arbejde med det for mig selv. Derfor forbløffer det mig heller ikke, så fremt mine veninder aldrig har hørt om svampegummi, gummiplader [https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kinagummiplader/], gummistropper [https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper/], kantlister [https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kantlister/] og gasfjeder.

De nævnte ting og sager er helt bestemt alle sådan noget, folk benytter i hverdagen. For eksemlem er gummiplader funktionelle at have placeret i bunden af bilen, hvor vi har vores sko. Og en gasfjeder muliggør muligheden for at kunne hæve og sænke barstolene i køkkenet. Du har sikkert kantlister ganske mange steder i huset. Kanske i forbindelse med køkkenets paneler, for så vil der ikk komme skidt ind i kanterne. I bussen eller metroen bruger du perhaps gummistropper, så du ikke risikerer at skvatte, hvis du står op i en mængde af medpassagerer.. Svampegummi benytter man til tætning af for eksempel døre, vinduer og skabe. Svampegummi er faktisk den mest benyttede kantliste til at tætte med.

Nu forstår du som læser med hermed lidt mere omkring, hvordan du egentligt ser og bruger svampegummi, gasfjeder, gummistropper, gummiplader og kantlister de fleste dage i løbet af en almindelig dagligdag. Denne forståelse for svampegummi, kantlister, gasfjeder, gummiplader og måske gummistropper er jo nok for langt de fleste.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.