Jeg hader mine grimme krøller, så jeg benytter et GHD glattejern

Krøllet, kruset og tørt er mit hår, og jeg kan ikke fordrage det! Hvis bare jeg havde rigtig langt, glat, funklende hår eller i det mindste blot yndige krøller. Derimod, mit hår er frygteligt. Min bedste veninde, som by the way har glat hår, fortalte mig i mandags om GHD glattejern. Hun har det også selv og siger, at det efter hendes mening er det bedste glattejern i verden, da det gør håret rigtig glat og funklende.

Jeg var ude at købe ind sammen med mutter for nogle dage siden og der så jeg helt uventet et GHD glattejern i et butiksvindue. I samme nu hev jeg fat i hendes frakke og slæbte hende med ind i butikken. Jeg sagde til hende, at jeg hadede mit hår, alligevel begyndte hun blot at pladre om hvor ”smukt” mit hår var, og at jeg helt sikkert havde arvet det fra hende m.m. Men jeg hørte ikke rigtigt efter. Jeg plagede hende om at få et GHD glattejern, og efter noget tid fik jeg langt om længe overtalt hende.

En ting er bombesikkert: jeg elsker mit splinternye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, og det er ikke kun mig, der har den mening. Alle mine veninder vil nemlig gerne låne det fra mig og de har sagt, at de selv skal købe sådan et glattejern. Jeg føler mig meget smukkere med den lækre frisure, og til trods for at mor ikke indrømmer det, så gætter jeg faktisk på, at hun også synes bedre om det glatte hår end mine krøller.

Hader I ligesom mig jeres krøller? Så vil jeg anbefale jer at anskaffe et GHD glattejern!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>