Hvorfor forekommer solfangeranlæg at være så så meget i vælten?

Undertegnede forstår ej, der er så mange, som går ud fra, at solfangeranlæg er ræddelige! Jeg synes, at solfangeranlæg er mageløse. Solfangeranlæg er helt mørke & de skinner – oven i købet mens man sparer moneters på strøm. Næsten en type pengemaskine om man vil. Jeg er i høj grad fortaler for at have energibesparende huse samt et anlæg med solcelle opsat på tagdækket. Jeg synes, at det vil være et endnu større plus, hvis man kunne få lov til at tegne ens personlige solfangeranlæg, således at jeg ku’ få installeret et pink anlæg. Har huset orange teglteglsten på taget, skulle det være muligt at købe matchende solceller. Dog er det sandsynligvis ikke det, mænd tænker på, idet de tager ud til forhandleren og investerer i anlæg op til tagbeklædningen. Selv hvis det beløb, du investerer, virker voldsom, skylder alle sig selv at researche ift. at få monteret solceller op til taget.

Hvilke elementer bør være meningsfuldt at lade sig informere om omhandlende anlæg med solfanger?

Det er jo blot den ene side af tagbeklædningen, som man opsætter solfangeranlæg på. Det har jeg lagt mærke til på de flotte & store huse, som jeg cykler hen forbi dagligt på vej til arbejde. Man vælger nok den tagside, der optager allermest lys fra solens stråler op ad dagen, således at solfangeranlægget kan optage så stor en del sol som er muligt. Det vil nok være for ubetaleligt, hvis man installerede solcelleanlæg på hele tagbeklædningen, & så kan bonusen højst sandsynligt ikke betale sig ift. selve kapitalanbringelsen. Det er faktisk mit eget bedste forslag. Men spred budskabet, solcelle er jo fremtiden!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>