Hvem udfører vinduesvask i København til rimelige priser?

Som formand for bestyrelsen i min andelsboligforening har jeg i nogle måneder kigget efter et firma, der tilbyder vinduespolering i København til en attraktiv takst. Indtil for nylig har andelsboligforeningen haft sin egen ejendomstekniker, der har haft ansvaret for den løbende rengøring såvel som almindelig vedligeholdelse på fællesarealerne. Den mere omfattende renovering, som eksempelvis vinduespudsning på andelsforeningens fællesarealer, er så blevet gennemført i arbejdsweekendenderne, mens vi som beboere selv har været forpligtet til at polere lejlighedsvinduerne.

Andelsforeningens ejendomstekniker har dog fået dårlig ryg. Det har ført til, at den løbende rengøring såvel som vedligeholdelse af fællesarealerne i ejendommen ikke bliver ordnet. Dertil er antallet af fremmødte andelshavere til arbejdsweekenderne blevet betydeligt mindre end tidligere. Der er af den grund ikke nogen vej uden om. I ejerforeningen er vi tvunget til at finde en langsigtet løsning på den løbende rengøring og vedligeholdelse af fællesarealerne i foreningen såvel som vinduespudsning, så vores ejendom bliver ved med at fremstå præsentabel og ikke mister værdi.

I forbindelse med sidste uges generalforsamling endte vi langt om længe med at tage en beslutning om at finde en virksomhed, som kan udføre vask af trapper såvel som vinduespolering København. Der er dog ekstremt mange mulige samarbejdspartnere, såfremt man prøver at finde ud af, hvem der kan ordne vinduespolering i København og på Frederiksberg for foreninger som blandt andet ejerforeninger, og det er sværrere end som så at træffe en kvalificeret beslutning om, hvem man som andelsboligforening skal hyre.

Som repræsentant for bestyrelsen, vil jeg hermed spørge ind til, om der er bare én herinde, der har prøvet at vælge en leverandør til ejendomsservice og vinduespolering her i København. Dertil kunne jeg godt tænke mig at høre, om nogle af jer kan tilbyde nogle gode råd, om hvilke eventuelle ulemper vi som bestyrelse er nødt til at være opmærksomme på, inden vi på andelsforeningens vegne vælger en virksomhed og, om I har en indikation af, hvor meget vinduespolering København faktisk koster?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.