Glimrende kvartsvingstrapper

Drømmer du om indendørs trapper i høj kvalitet, fx ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper eller halvsvings repos trapper? Excellente indendørs trapper vil kunne højne hjemmets interiør, eftersom de kan udtrykke en nærmest skulpturel værdi. Især trapperne konstruerede med kvarte og 180 grader drej, eftersom vi kan konstruere dem ud fra flotte opbygninger, der skænker boligindretningen et twist. Ydermere eksisterer der helt naturligt et mønster i årerne i træet, som sekunderer indendørs trappers fascinerende fremtoning. Totalitet derhjemme opnår du ved at bruge en type træ til trapper, som matcher gulvet foruden eksempelvis bordpladerne. Herved må en nyrestaureret indendørs trappe ej kun forene begge sale, men desuden give design & dekoration i ens hjem.

Sørg for at finde lækre indendørs trapper i det rette design foruden god beskaffenhed. Fordi vi tilvirker alle trapper i vores moderne træværksted, sikrer vi en optimal trappekvalitet samt de bedste trapper på markedet. Når du står over for at skulle vælge den træsort, trappen skal fremstilles i, tilbyder vi dig mange muligheder, for vi anvender samtlige trætyper. Det giver dig optimale muligheder for at få en stilmæssig kontinuitet i dit hjem, fordi du får muligheden for at vælge trappens materiale og udforming ud fra fx gulvbrædder, træflader i stuen eller den boligstil, du selv holder af.

Vores trappe priser i det enkelte tilfælde bliver fastsat på baggrund af hvad for en type trappe, du vælger. De kompetente medarbejdere her hos os laver bl.a. ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper plus trapper med et halvt sving. Ligeløbstrapper er som udgangspunkt en simpel form for trappe, som har et moderne udseende såvel som høj sikkerhed og funktionalitet. Eftersom denne trappetype har et lige forløb, har samtlige trappetrin de samme proportioner. Kvartsvings- og halvssvings repos trapper er perfekte til at tildele et hus værdi af skulpturel karakter. Dertil kan man med kvart- og halvsvings repos trapper løse flere arkitektoniske problemer med hensyn til hjørner og pladsbegrænsninger ved at forme trappen, så trappens forløb matcher husets dimensioner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>