Gardiner er man nødt til at have

Leder du også efter nye gardiner? Jeg er akkurat flyttet og har fundet ud af, at jeg skal fremfinde nogle gardiner. Er ældres gammeldags, blomstrede gardiner, blytunge og grimme skabt af evige tiders tobaksrøg, og så enorme & fede, at de umuliggjorde 50% af lys og luft fra haven, også det, du ufrivilligt sætter i forbindelse med udtrykket gardiner? Pga dette var det overhovedet ikke gardiner, som jeg funderede over, da jeg flyttede til en ny lejlighed for første gang. Hurtigt lærte jeg desværre, at nogen slags afskærmning er nødvendigt. Til dels med hensigten at stoppe sollys indenfor, dertil også for at skabe sig en privatsfære.

Nej – på solskins- eller regndage, må gardiner haves, samt med glæde en markise ved siden af, så terrassen kan udholdes. Enorme og fyldende gardiner er, heldigt nok, slet ikke på mode. Der fås ubegrænsede mængder af alternative typer af gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, og selv gardiner, der CO2-besparende nedsætter dit varmeforbrug. Nok findes der oveni rigtig meget, der bør tænkes på, når man skal finde sine gardiner. Hvor, & hvilken vinduestype, er der tale om? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Har du ønsker til betjeningen? Skygger eller figurer? Også med hensyn til markiser, som også laves i en kæmpe kollektion. De laves som undvigelse fra solen, læ, tildækning og tag. Hvis du derfor vil være sikker på, at du får gardiner eller markiser, som er sublime til dig, og netop tilfredsstillende opfylder dine drømme, er at opsøge en gardinforhandler, nok det hurtigste, hvad enten der er tale om markiser eller gardiner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>