Frankeringsmaskine – tilbyd din tunge en velfortjent pause

Med en frankeringsmaskine kan man med sikkerhed spare mange penge, når din virksomhed poster temmelig mange breve om dagen. Frimærker virker ikke blot sygt kostelige, men frimærker kan endda være vanskelige at finde, & desuden skal man stå og slikke på dem. Stil nu blot dine konvolutter i en holder, og et halvt minut efter er de frankeret professionelt med hensyn til brevenes størrelse, og har desuden firmaets logo. Bestemt af, hvilken frankeringsmaskine, du vælger, vil du få frankeret kuverter i en eventyrlig fart: i nærheden af 10.000 breve i timen!

Frem for et skævt påkastet klistermærke, er størstedelen let overens om, at det er mere professionelt og virker pålideligt, at man får et maskinfrankeret brev. Det at selskabets reklame dertil trykkes på konvolutten, forhøjer også pålideligheden.

Et vejeapparat indeni din frankeringsmaskine garanterer, at man slipper for overfrankering, samt en frankeringsmaskine laves med berøringsskærm, så alle let og effektivt har mulighed for at finde den relevante porto. Din virksomhed har mulighed for med det samme at komme i gang med at spare penge, dersom det er temmelig hurtigt at montere en frankeringsmaskine. Det kan samtidig være fantastisk at kende til, at din frankeringsmaskine er produceret overholdende nuværende miljøkontrolleringer og kun med hjælp af miljøvenlig elektricitet, i den situation, at man vil tage hensyn til miljøet.

Start derfor hellere hurtigt med at spare tid.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>