Forsatsvinduer i stedet for vinduerne med termoruder

Trods det at min familie godt kan lide vintermånederne, er det meget køligt at være i vores bolig, da det nemlig ikke har fået en ordentlig isolering. Der er et af vores store stuevinduer, der er smadret, og de trænger formentlig hver og én til at blive skiftet ud. På grund af at vinduerne kun inkluderer eet enkelt stykke glasrude, så skal de derfor have forsatsvinduer indsat. Trods det at vores bolig er blevet forfaldent, er det faktisk smukt. Blandt andet har vinduerne et specifikt look, som vi faktisk gerne kunne tænke os at fortsætte med at have. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine egne vinduer, hvilket, jeg synes, er fortrinligt. Dvs. at vi kan få lavet forsatsvinduer, som er ens med vinduerne derhjemme.

Forsatsvinduer benyttes for at fremstille en bedre isolering af gamle vinduer med kun en enkelt glasrude. Somme tider har nogle noget dug i relation til forsatsvinduerne. Duggen generer udsynet og kan medføre efterhånden at destruere rudernes maling og træ. Når forsatsvinduer bliver monteret rigtigt, er de i stand til at give en god isolering end helt nye vinduer med termoglas. Gennemstrømningen af lys forværres i øvrigt ved brug af de nyere vinduer med termoglas. Muligt er det at undgå dug ved at gøre således, så det indre vindue er tættere på den indvendige side, end det ydre er udadtil. Det betyder, at den smule fugt, der kommer inde mellem glassene, kan luftes bort af en større mængde luft udefra. Forsatsvinduerne er med til at bevare de tidligere vinduer, der oftest er et vigtigt element i huses look.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>