Formidl dit budskab med unikke pressebilleder fra kreative pressefotografer

Søger du en billedjournalist, der formår at skabe pressebilleder, som fortæller en historie? Vi har på tyve år raffineret samt forædlet en enestående pressebilled-stil. Stilen er karakteriseret ved typiske træk fra det billedjournalistiske krydret med et strejf, som gør, at vores fotografier med sikkerhed er i stand til at positivt forundre og søsætte deres særlige beretninger. Vi leverer hermed billeder med kant plus dybde.

Spil sammen med en fotograf i Århus med en meget bred kompetence

Med afsæt som freelance fotograf og pressefotografer er vores billedstil hovedsageligt meget journalistisk. Gennem 20 år har vi faktisk ekstenderet vores fotoopgaveportefølje, hvorfor vi i dag dertil giver pressebilleder til en bred vifte af informations-, kommunikations- og marketingopgaver. Som fotografer i Århus leverer vi hermed pressebilleder til alt helt fra aviser samt nyhedsmagasiner til foldere og online.

En dygtig freelancefotograf og en kompetent pressefotograf, der sætter dit behov hen som midtpunkt

Idet du får en fotojournalist fra vores bureau, får du en fleksibel samarbejdsmakker, der sætter sig ind i dine behov og ønsker. Alt afhængigt af hvadfor nogle slags fotografier, du mangler, jobber vi hver gang i de omgivelser, der kommer til at give det allerbedste produkt. Således løser vores billedjournalister både billedordrer i vores fotoatelier samt på de forskellige locations forskellige steder i landet eller sådan set i det øvrige af verden. Billedstilen er hovedsageligt presseagtig hos vores gode fotojournalist og fotograf Århus. Desuden tager vi informative fotos foruden pressebilleder til kommunikationsopgaver. Vores typiske opgaver kan spænde over billeder til aviser og hjemmesider.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>