Fødselsdagsfest for den yngste op imod havelåger og hegnsstolper

Kæresten ser i de her dage ikke ud til at kunne kaste sine tanker på noget andet end hegnsstolper (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper) og havelåger (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager), mens jeg stresser rundt og spekulerer på din yngstes fødselsdagsfest for børnehaven vedrørende valg af lagkage og sodavand. Seriøst. Kæresten og jeg vil til at have ombytte vores lille parks gammeldags gærde, og arbejdet gør at jeg og manden ska’ have friske hegnsstolper og at vi skal vælge mellem mange divergente havelåger. Men må haveprojektet ik godt vente til efter børnehavefesten, når vi får besøg af 20 børnehaveunger? Den planlægning vurderer jeg bli’r pænt travlt at fikse på egen hånd.

Selv har jeg aldrig tænkt over min type i havelåger og hegnsstolper. Havelåger og hegnsstolper var bare noget, som stod der, hvor jeg har boet som lille. Men vi må beslutte os for sådan noget, nu og her hvor ham og jeg bor i murermestervilla. Kæresten fandt lidt rutinerede virksomheder på nettet men han ønsker ikke på egen hånd at beslutte sig for hegnsstolper af træ eller aluminium. Jeg er sandsynligvis mest til træ, meen hegnsstolper i aluminium er vidst mere robuste?

Min kæreste og mig diskuterede hvorvidt vi skal skaffe os en ekstra høj låge til haven, og i dag opdagede min mand et par solide havelåger, som heldigvis også kan låses. Det lyder godt, idet vi har et hus på et sted, hvor ikke en eneste vil reagere, såfremt der kommer indbrudstyve.

Når børnehaveungerne er blevet underholdt med underholdning og bananlagkage, så ska’ jeg og ham sammen købe havelåger og hegnsstolper. I modsat fald tror undertegnede ikke, at travle jeg slipper udenom hans snak om hegnsstolper i aluminium eller træ, havelåger der kommer med lås og andre haveplaner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.