Et orangeri kan gøre din have billedskøn

Der eksisterer utallige måder, med hvilke man kan passe sin ejendom. Medens mange har en urskov med farverige planter plus bed, vælger nogle en åben plæne, perfekt til fodbold & små børn. Alligevel findes der 1 sag, som en del folk er enige om: et orangeri. I vores tempererede skandinaviske sommer gøres et orangeri nødvendigt, dersom man ønsker egne squash eller citrusfrugter.

Der eksisterer uden tvivl flere alternative metoder at indrette sit orangeri på, dog blandt de mere æstetiske findes en pavillon i træplanker & glasvinduer. En sådan pavillon vil kunne købes i flere træsorter samt i en del forskellige højder, bestemt af hvilket der fungerer flottest til husgrunden. Uden diskussion bliver en pavillon medvirkende til at græslænen synes ganske smuk, samt samtidig er et orangeri en ganske funktionel installation. Rammen for at plante sunde tomater i sommertiden, et rum til havehynderne i vintermånederne, kreerer det både, plus idet der ej vokser ubegrænset med vækster derinde, har man oveni mulighed for at have det som uderum.

En pavillon bør som sagt købes i forskellige typer træværk, behandlet eller umalet, samt man har oveni mulighed for at vælge selv at bygge den, såfremt man tænker, at man ligger inde med evnerne dertil. Med tanke på, hvor effektiv en isolering, man drømmer om, vil glasset dertil findes i forskellige tykkelser. Hvorledes dit orangeri kommer til at være udformet, bliver det faktisk kun fantasien, der begrænser.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.