Et erfarent vikarbureau kan klare mange arbejdsopgaver

Et godt vikarbureau er i de fleste tilfælde en enestående løsning for virksomheder af en hvilken som helst størrelse. En masse fordele får I nemlig glæde af, når din arbejdsplads finder et vikarbureau. Dit firma kan frem for alt nemt og enkelt sørge for, at den aktuelle personalesammensætning altid er lige i øjet uden at skulle bruge sparsomme tid på ansættelser og fyringer i henhold til den aktuelle belastning. At dit firma får muligheden for at mande op eller ned, lige som det passer jer i henhold til nogle perioder med flere opgaver end normalt og mangel på ordrer, medfører det. En smidig ordning, fx ifm. perioder med ferie, sygdom, sæsonbetonet arbejde osv., er et vikarbureau ofte som følge heraf.

Ekstremt mange af firmaets ressourcer på ansættelser og afskedigelser af forskellige medarbejdere, brugte undertegnede i de to første år i virksomheden, i arbejdet som HR-chef i en mindre virksomhed i medieverdenen. Ude til en konference berettede en tidligere studiekammerat, der også er HR-ansvarlig i virksomhed fra samme branche, om sit omfattende samarbejde med det samme vikarbureau. I begyndelsen overraskede det mig, hvor mange fordele deres firma i realiteten havde fået på grund af samarbejdet med netop dette vikarbureau. Alle de funktioner man egentlig kan placere hos et vikarbureau, blev jeg dertil overrasket over. Et optimalt samvirke med et vikarbureau, som har kompetence i bl.a. mediebranchen, har mit firma siden da udviklet. Ikke alene har vikarbureauet mange gange, hvor vores firma har haft akut behov for en eller flere ekstra hænder i nogle dage eller eventuelt i halve og hele år, tilbudt gode vikarer med den rette kunnen til vores specielle behov helt uden ventetid. At hovedparten af de udsendte vikarer har været tilknyttet vikarbureauet i lang tid, er vores fordele med et sådan samarbejde.

Af den grund udvikler konsulenterne på vikarbureauet det rette grundlag for at vide, hvem som formår at sikre os den mest optimale arbejdsindsats. Alle opgaver som bl.a. selve lønudbetalingen, registrering og indbetaling af pension & feriepenge et cetera, ordner vikarbureauet oveni, sammen med denne vikarordning, imens min virksomhed udelukkende betaler en fast takst i timen direkte til vikarbureauet. Kun i forbindelse med vikarassistance i mindre omfang, brugte vi dette vikarbureau indledningsvist. En række andre HR-opgaver, begyndte vi at give til vikarbureauet ved tidsbegrænsede ansættelser samt ifm. faste ansættelser, efterhånden som vi lærte dem bedre at kende.

De indledende erfaringer med dette viser, at vikarbureauets konsulenter har kunnet aflæse vores krav såvel som de potentielle nye medarbejdere usandsynligt succesfuldt. Kunnet indkredse en konkret jobbeskrivelse og personprofil med afsæt i det aktuelle behov, samt på det grundlag skabe dialogen med de rette kandidater og foretage persontests samt andre tests af de potentielle nye medarbejdere for os, har vikarbureauet på det grundlag. Desuden har vi i vores virksomhed haft positive erfaringer med den specielle Try & Hire ordning, med hvilket vi efterfølgende et vikariat af tre måneders varighed kan fastansætte den pågældende medarbejder uden yderligere udgifter til vores vikarbureau.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>