Er det bedst med tilbud eller brugt, hvis vi søger efter en ny trailer?

Som følge af, at Mie og jeg er blevet det udtrykte billede af Hr. og Fru Jensen med typehus, ligusterhæk, to blonde børn samt en praktisk dyt med anhængertræk, er turen nu inde til, at vi vil anskaffe en trailer. Jeg er dog endnu ikke helt integreret i hele denne her nye fagre verden. Af den grund vil jeg høre, om der kunne tænkes at være en trailer-guru her på bloggen, som ligger inde med et indtryk af, hvor i landet vi kan være heldig at score en billig anhænger i god kvalitet, som er optimal til almindeligt brug?

Kort sagt er kravene til traileren ikke noget særligt. Traileren skal blot benyttes til alt mellem himmel og jord, som er en del af det at eje sit eget hus og sin egen have. Det betyder, at traileren ville skulle anvendes til at transportere alverdens skrammel samt haveaffald ud til kvarterets genbrugsplads. Traileren skal endvidere også benyttes til en Ikea-udflugt engang imellem. Det er således en ganske kedelig trailer, mig og konen er på udkig efter.

I forhold til trailere og funktioner, ville det desuden være relevant at høre jer om, hvad for en anhænger, der kan matche til vores forventninger og vores behov. Dermed slipper vi måske for at punge ud til en trailer med funktioner, vi ikke skal bruge. Er det fx partout nødvendigt for os at bruge penge på et dyrt mærke som Variant, eller er de billigere trailere lige så gode, såfremt vi skal investere i en trailer til vores dyt, og kan man finde lukrative trailer tilbud for private derude?

Noget helt andet ved køb af trailer, som det kunne være essentielt at høre jeres bud på, er, om hvorvidt det kunne være økonomisk forsvarligt at købe en brugt trailer, eller om vi så er tvunget til at investere en masse penge i diverse trailer reservedele? Så skyd løs med alt, hvad I ved om trailer køb, og brugbare råd om forhandlere, som både har en masse billige trailere og trailere, som har haft en anden ejer såvel som et omfangsrigt udvalg af reservedele til trailere, så mig og konen kan køre ud dertil og se på sagerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.