En musikefterskole kreerer værdier, som ej kan opleves i folkeskolen

Det føles vigtigt at opleve samfundet samt finde sine færdigheder samt svagheder, som teenager. Den slags vil virke besværligt at få lov til med en normal folkeskole, hvori der blot undervises i de normale emner. Hos efterskole fodbold bliver der mulighed for utallige nytænkende plus utraditionelle områder, der giver teenagerne chancen for at finde nye kompetencer. Med en musikefterskole kan man finde musiske færdigheder, hvorimod efterskole fodbold er for de mere intresserede i fodbold.

At de unge på en efterskole vil få venskaber som holder for altid samt sociale kompetencer, som man vil få brug af i resten af livet, bliver det vigtigste. De unge lærer også et anderledes værdisyn, som kan skabe perspektiv og styrke. At forberede teenagerne til voksenlivet og videre uddannelse bliver blandt de mest betydningfulde missioner for en musikefterskole.

Opholdet bliver for flere en pause fra den daglige folkeskole, som de skulle deltage i hver dag i otte-ni år. På efterskolen vil de vokse på en inspirerende metode samt fokusere mere på kammerater, kunst plus idræt. Udflugter lægger flere efterskoler desuden stor vægt på. Teenagerne vil på turene udforske verden i følgeskab med sine kammerater, oveni at man som værende en stor gruppe har lov til at besøge steder, der sædvanligvis ikke ville være mulige at se.

En efterskole 10 klasse er kort sagt en oplevelse for livet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>