En fagmand til at klare hele hans dødsbo

Det kan være vanskeligt, såfremt et elsket familiemedlem sover ind, og det er derfor vigtigt, at man vælger nogle mennesker, der udfører rydning af dødsbo, der udviser menneskelig sans samt respekt for den afdøde. Nys stillede min bedstemor træskoene, og dermed har min familie just benyttet marskandisere som assisterer, når dødsboer ryddes. Idet vi fik anbefalet en god marskandiser, fokuserede vi på at træffe en fælles aftale og få det væsentlige nedfældet på skrift. Grunden til, at jeg og min familie manglede en fagmand til rydning og køb dødsboet i familien, var, at min bedstemor tidligere havde skænket interesserede i familien de personlige arvestykker, som hvert familiemedlem havde præferencer for, og således kunne det sidste godt købes og sælges. På skrift viste vores kontaktperson udbud på, hvilket inventar han ville købe med kontant afregning, og der var adskillige eftertraktede møbler. Derefter gav han et tilbud på, såfremt hele molevitten i dødsboer ryddes. Dermed var der bred enighed omkring at få foretaget en professionel hjælp med rydning af dødsbo. Heri var køb/salg af elementer fra dødsboet, og ham, vi havde hyret, havde mulighed for at handle det mest værdifulde inventar.

At rydde og købe et dødsbo er et spørgsmål om gensidig lid foruden respekt over for den afsjælede. Det mener jeg, at den fagmand vi anvendte, udtrykte. I forhold til når dødsboer ryddes, vil jeg derfor anbefale alle at bide mærke i de ovennævnte punkter. Det kan ske, at I er kommet til at være visere omkring problematikkerne, som man oplever, så snart dødsboer ryddes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>