En cystoskopi afslører en alvorlig kræftsygdom tidligt

Lider du af symptomer i mavetarm systemet, og har du brug for en grundig udredning ved hjælp af kikkertundersøgelser udført ved en speciallæge i Århus? På vores klinik har du en enestående mulighed for at få behandling hos en erfaren speciallæge, der besidder en omfattende viden om mavetarmsygdomme såvel som undersøgelse af disse på baggrund af kikkertundersøgelser udført med en ny og skånsom teknik. Efter undersøgelserne rådgiver speciallægen dig ydermere om aktuelle behandlingsmuligheder. Er det vores speciallægers vurdering, at en operation er nødvendig, er det muligt for os at sørge for dit videre forløb, som en følge af at vores speciallæger samarbejder med offentlige- og privathospitaler i Århus og omegn.

Vi er et af de privathospitaler i Midtjylland, der udfører enhver slags kikkertundersøgelse som f.eks. gastroskopi; dvs. kikkertundersøgelse af mavesæk, tolvfingertarm samt spiserør, sigmoideoskopi plus koloskopi. Ved kikkertundersøgelserne er det muligt for speciallægerne at finde alle sygdomsindikationer fra polypper til celleforandringer såvel som svulster i tarmsystemet. Dertil kan den undersøgende speciallæge borttage alle slags polypper såvel som tage celleprøver fra tarmens slimhinde ved den pågældende kikkertundersøgelse. Alle kikkertundersøgelserne ved klinikken udføres i trygge rammer med så lidt ubehag for dig som overhovedet muligt. Du kan også bestille en konsultationstid lige, når det passer dig, eftersom vi ikke har nogen ventetid.

Foruden ultralydsscanninger o.lign. inden for sygdomme i tarmsystemet, tilbyder vi også udredning inden for vandladningsbesvær. Er du måske en af de adskillige mænd fra 60 år og opefter, som har måttet indse, at det på det seneste er blevet sværere at have vandladning, skyldes problemerne tit at prostata er forsnævret. I sjældne tilfælde forårsages generne kræft i prostata. Af den grund er det det smarteste at bestille tid til en cystoskopi, som evt. er nødvendig at supplere med en blærescanning, flowmåling; dvs. måling af urinstrålen og resturin i blæren såvel som en scanning af prostata i forbindelse med prøvetagning af prostata biopsier.

Klik ind på dette website for at blive klogere på hvordan en sigmoideoskopi kan diagnosticere en farlig kræftsygdom tidligt