Du kan selv udvikle dine egne plastikkort

Kunne du tænke dig selv at kreere dine egne plastikkort med en card printer? Hvis du skal printe nye plastkort, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores mange års erfaring betyder, at produkterne vi tilbyder, altid er de bedste, samt at vi leverer markedets bedste service. Blandt andet giver vi dig en omkostningsfri kortholder til dit kort. Enhver opgave udføres professionelt og til deadline, ligesom vi har gjort det i de sidste 50 år. Du kan derfor roligt vælge os til at udføre print af ID kort for dig.

Du får en fejlfri farvegengivelse med card printer fra os. Alle print holder samme høje standard, hvad enten der er tale om første eller sidste print. Tekst og magnetstribe printes knivskarpt med et af vores farvebånd, og dine kort bliver samtidig beskyttet mod misfarvning og slitage ved hjælp af et beskyttende lag, som lægges på alle print af farvebåndet. I længden betyder det altså, at du kan spare penge ved at købe kvalitetsfarvebånd fra os, da både kvalitet og levetid er markant bedre end hos størstedelen af markedets øvrige farvebånd. Med et farvebånd fra os bliver du i stand til at printe professionelle og flotte plastikkort med en fejlfri farvegengivelse.

Valgmulighederne er mange, og det er naturligvis helt op til dig hvorvidt der skal printes i sort/hvid eller farver, og om der skal yderligere detaljer såsom billede, magnetstribe eller logo på. Vi kan helt sikkert også finde lige netop den rigtige løsning for dig, det har vi mange års erfaring med. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du være sikker på at en kortprinter og et af vores farvebånd løser opgaven. Vores filosofi til alle opgaver er fleksibilitet, hvilket betyder at vi løser både små og store opgaver. Dette gør os ligeledes mere omstillingsparate, når det kommer til igangværende projekter. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på netop dine ID kort, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, fra projektets tidlige opstart, til gennemførsel. Gennem de sidste 50 år har vi hjulpet alt fra store virksomheder, kommuner og foreninger til små enkeltmandsvirksomheder, skoler og mange andre. Det er vores kvalitetsstempel, og din sikkerhed for at vi også er i stand til at løse din opgave. Ring, såfremt du gerne vil læse mere i forbindelse med kortholder, plastkort & kortprinter!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>