Det er i en hyggelig by i Jylland, at der i øjeblikket bliver bygget nogle spritnye træhuse

Min fyr Peter samt jeg vil købe et parcelhus inden så længe. Det er perfekt, at de nye typehuse, ja oven i købet træhuse, kommer til at ligne et sommerhus, for siden jeg var lille, har jeg drømt om at få sådan et. Området kommer formentlig også til at se ud som et typisk sommerhus område, fordi de fremtidige typehuse vil være magen til hinanden. Boligerne får fx ensartede tage, døre plus vinduer. Netop nu bliver der bygget nogle spritnye parcelhuse i Midtjylland i en by, og der bygges det, som hedder typehuse. Af den grund at mig og min fyr godt kunne tænke os at flytte fra den nuværende lejlighed i midten af storbyen, til et parcelhus tættere på landet, vil vi købe sådan et hus. Det ser ud til at blive smukke træhuse i mahogni, oven i købet med stor have. Jeg glæder mig meget til at komme til at befinde mig i et af de omtalte træhuse, hvor der ej er støj, og hvor der er lidt mere plads. Endvidere bliver det skønt at få en stor have, der er meget formålstjenlig at have om sommeren. Jeg elsker at befinde mig udenfor, af den årsag har jeg længe ærgret mig over at leve i vores lejlighed, idet det er varmt. Min fyr er allerede nu begyndt at skvadre om, at han ikke orker at slå græsplænen, men jeg tror dog, at han egentlig ligesom jeg selv længes efter at få en have. Jeg kan godt passe blomsterne og sådan noget. Dét orker min kæreste i hvert fald ikke. Såfremt han kunne vælge, så ville vi formodentlig slet ikke besidde blomster og den slags feminine pjat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>