Der er efterskoler til alle teenagere

Kunne du tænke dig en interessant skoleperiode? Så rekommanderer jeg dig at vælge efterskole! Der er over 250 efterskoler her i landet; og de befinder sig i hele landet. En efterskole er en dansk opfindelse, hvor unge på cirka 15 år kan udføre fra ottende til tiende klasse. Det er faktisk en kostskole, da du ej kun går i skole der, men ligeledes bor der. Efterskoler har indflydelse på de unges faglige plus subjektive evolutionforløb, og af den grund er det et godt springbræt til voksenverdenen.

Ikke én skole er magen til de andre, dvs., at der med stor sandsynlighed eksisterer en efterskole, der passer til det, som du leder efter. Efterskoler til unge med særlige nødvendigheder er der f.eks., blandt andre efterskoler til dem, som lider af ordblindhed. Alle disse skoler ejer mange varierende fag, fritidsarrangementer & ferier. Du kan for øvrigt tage på en efterskole med fælles interesse for samtlige elever. Det kan være en musikefterskole. Jeg har hørt, at bare eet år på efterskole kan sammenlignes med 5 normale år. Faktisk er det forståeligt, såfremt man overvejer, at der egentlig er sindssygt meget, man gennemlever på blot eet år. Dertil vil du få masser af gode venner, som du hurtigt vil komme til at kende, på grund af at I bor sammen såvel som går i skole sammen. Hovedparten af efterskoler tilbyder linjefag samt utallige forskellige selvvalgsfag foruden de obligatoriske fag. Af den årsag kan du selv vælge, hvorledes timerne vil se ud.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>