Den nemmeste vej at blive god til sport & kreativitet bliver på en sportsefterskole

Det vil være hårdt som værende værge at finde ud af, hvad der bliver det bedste for sin datter. Man forsøger at holde øje med dem på samme tid som, at børnene også skal af sted samt erfare livet alene. Idet børnene netop er færdige med 9. klasse, har en del vanskeligt ved at have sine børn på sportsefterskole, præcis af den grund. Dertil har jeg kun en enkel ting at fortælle: kæmp imod din frygt, for børnene vil have en begivenhed for livet.

Vi var faktisk ganske meget i tvivl, da vores dreng & pige pludselig berettede, at de faktisk ville på efterskole Jylland. De mente, at de fik brug for en pause fra den kedelige hverdag, plus de var begge to ganske unge til gymnasiet. Oveni ville min pige helst udforske sin glæde for dans, imens min dreng gerne ville udforske idræt. Hvor i Jylland, der var en sportsefterskole plus en efterskole med dans, begyndte min mand samt jeg derfor at finde ud af. Min kæreste og jeg fandt ud af, at efterskolerne tilbyder mange fag, som børnene aldrig ville få tilgang til på en traditionel folkeskole – både med hensyn til det fantasifulde, sociale samt værdimæssige.

Børnene kunne komme på sportsefterskole, plus dette var den bedste beslutning, vi som forældre har valgt. Kammerater, minder og kompetencer som varer for altid, har de fået.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.