Book stand up vil være nice at gøre hos mig

Vil alle som en assistere med at lade budskabet spredes. Hvilket er: book live musik. Jeg er lige gået i gang hvor jeg er eventmager på egen hånd, og af denne grund står jeg for booking af alsidig livemusik og standup. Altså events med stand up ig livemusik. Men det er et konkurrencepræget område at markere sig i, så derfor savner jeg hele min bekendtskabskreds assistance. For ellers kan jeg antageligt ikke tjene gysser tilstrækkeligt til at få overskud på betalingsbalancen. Jeg tror, det gælder om at få sit navn slået fast på markedet inden for erhvervet med book stand up. Min store drøm er, at hver eneste gang en eller anden påtænker eller udfører en søgning på Google på for eksempel book livemusik, så er jeg i toppen af side 1.

På egen hånd startede jeg med at skaffe forbindelse til flere kunstneriske sjæle. Hvor jeg spurgte dem, om jeg ville kunne tage hånd om bookingen af dem og anden livemusik. oplevede jeg kunstnere, hvilke der afslog, og derfor har jeg oplevet en stor portion opgaver samt flop i den indledende fase. Men jeg hørte den enkelte kunstner, om ikke man skulle se deres kunstner- eller bandnavn, som var på alles læber, når en eller anden fremsagde: book fx stand up. Hvilket som regel altid var en overbevisende grund. Dermed skaffede jeg mig mange anerkendte mennesker i min stald. Bestandigt kan jeg have glæde af, at du og dine venner spreder forlydenet om min iværksætterånd med min booking af entertainment til jeres netværk. Det er essentielt for mig, at føle mig som en succes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>